Her får du bra biff i Oslo

Her får du bra biff i Oslo

Har du lyst på et skikkelig godt stykke kjøtt? Vi vet hvor du bør dra.

Blodig og mør og gjerne med pommes frites og en syrlig bearnaise. Mange steder i Oslo serverer biff, men kvaliteten varierer mye. Sjekk ut vår guide til restaurantene som fikser biffen!

Brasserie Blanche

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Ketil Blom Haugstulen
Josefines gate 23, Majorstuen.
Romantisk og hyggelig restaurant i koselig, hvitt murhus. Her har de et spennende vinkart med en herlig rekke burgundere, samt en deilig og mør entrecôte med syltet rødløk, fries og fyldig og god bearnaise.

Brasserie Ouest

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Stein J. Bjørge
Elisenbergveien 19, Frogner.
Moderne brasseri med vinbar på Frogner. Her får man franske følelser med en gang man ankommer lokalet. Mye deilig vin og en herlig tenderloin – indrefilet, med grillet brokkolini, pommes frites og en dyp, smaksrik saus.

Bistro Fourrage

Her får du bra biff i Oslo
Storgata 97, Grünerløkka.
Åpnet dørene i 2024 og fikk straks fine anmeldelser. Et uformelt og stemningsfullt restaurantlokale like ved Jakob kirke. Innholdsrik meny med både små og store retter. Entrecôten blir servert med tomater, bearnaise og muligens Oslos beste pommes frites.

Stock

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Siri Øverland Eriksen
Dronning Eufemias gate 14, Bjørvika.
Stock holder koken i Bjørvika og serverer en deilig entrecôte til middag. Det møre kjøttstykket kommer med tomater, glasert løk, aspargesbønner, kokte poteter og intet mindre enn to sauser. Her får du både røkt bearnaise og en klassisk bordelaise (rødvinssaus med beinmarg).

Brasserie France

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Martin Slottemo Lyngstad
Øvre Slottsgate 16, Sentrum.
Klassisk og populært brasseri sentralt plassert i sentrum. Her får du Oslos kanskje beste Paris-følelse og en rikholdig meny. Deres entrecôte blir servert med en nydelig bearnaise, syltet løk, aspargesbønner og deilig pommes frites.
Ny anmeldelse kommer snart!

Le Benjamin

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Ellen Øxning Eriksen
Søndre gate 6, Grünerløkka.
Uformell bistro med rikholdig vinliste. Åpnet dørene i 2011 og er siden blitt en populær destinasjon for franskelskende gourmetfolk. Fransk mat laget fra bunnen av og et imponerende osteutvalg. Deres grillede entrecôte blir servert med poteter i andefett og en deilig peppersaus.

St. Lars

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Olav Olsen
Thereses gate 45, Bislett.
En institusjon for kjøttelskere. Her kan du nyte alt fra côte de boeuf til grillet entrecôte med grillet hjertesalat, hvitløksfries og bearnaise. Legg til 120 kroner, så dukker det også opp grillet margben.

Jimmy’s

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Jan T. Espedal
Leirfallsgata 6, Grünerløkka.
Uformelt spisested på Løkka med mandagsåpent og brunsj i helgene. Jimmy’s har spennende vinkart, og det er masse god mat å velge mellom. På menyen står blant annet en kilo entrecôte fra Galicia med ben (1600 kroner). Den kan flere dele.

Grilleriet

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Dan P. Neegaard
Storgata 21, Folketeaterpassasjen.
Gigantisk restaurant og ypperlig sted å legge middagen før et show på Folketeateret. Utvalget fra grillen er stort. Her kan du velge både entrecôte fra Josper-grillen eller ytrefilet, T-bone og tomahawk til to personer.

Bristol Grill

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Signe Dons
Kristian IVs gate 7, Sentrum.
Klassiske retter i historiske omgivelser. Bristol Grill er et ypperlig sted for de kjøttsultne. Her har de en egen kjøttliste som endres daglig. Ulike stykningsdeler og forskjellige raser. Flere ulike sauser og tilbehør.

Chez Colin

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Stein J. Bjørge
Fredensborgveien 44, Fredensborg.
Koselig og intim restaurant i et gammelt, blått trehus. Her byr de på klassiske franske retter og selvsagt grillet entrecôte med grønne bønner og en fyldig bearnaise.

Vinland Brasserie

Her får du bra biff i Oslo
Foto: Paal Audestad / Aftenposten
Henrik Ibsens gate 48, Solli plass Vinland Brasserie holder til i første etasje på Den gamle amerikanske ambassaden. Stedet er særlig kjent for sin South Bend broiler-grill, som kan nå temperaturer opp mot 800 grader. På den griller de en av byens beste T-bensteker. Les anmeldesen av Vin Brasserie fra november 2023.
Gå til Vink-forsidenGå til Godt.no

Følg Vink på sosiale medier