vink
Mat & Drikke-button
Mat & Drikke
Byliv & Guider-button
Byliv & Guider
Film & Serier-button
Film & Serier
Topplister-button
Topplister
søk
Erik Gulbrandsen

restaurantanmelder

Erik Gulbrandsen

Jeg ELSKER mat. Og drikke! I snart 20 år har jeg anmeldt restauranter for Aftenposten og er Nordens mest erfarne restaurantanmelder med over 4000 matanmeldelser. Jeg er i tillegg utdannet sommelier ved Kulinarisk Akademi og leder Aftenpostens vinklubb.

contact on emailerik.gulbrandsen@aftenposten.no

Les mer fra meg

9 av 281 saker
Sortert nyeste først
Lovende nykommer i ærverdige lokaler
Norum Grill
Lovende nykommer i ærverdige lokaler
4
Nordisk
Årets beste nye restauranter – hittil
Restaurantguiden
Årets beste nye restauranter – hittil
Mat & drikke
Ti av disse, og vi kunne gått hjem som verdens lykkeligste.
Arakataka
Ti av disse, og vi kunne gått hjem som verdens lykkeligste.
5
Nordisk
Det beste vi har spist i det siste
Restaurantguiden
Det beste vi har spist i det siste
Mat & drikke
Satster på norsk husmannskost: – Har gått over all forventning.
Restaurantguiden
Satster på norsk husmannskost: – Har gått over all forventning.
Mat & drikke
Lokker med STORE bokstaver og masse klisjeer
Seven
Lokker med STORE bokstaver og masse klisjeer
5
Japansk
Har alt du drømmer om ved et restaurantbesøk
Vintage Kitchen
Har alt du drømmer om ved et restaurantbesøk
5
Nordisk
Vi vet hva du bør spise og drikke i Bjørvika
Restaurantguiden
Vi vet hva du bør spise og drikke i Bjørvika
Mat & drikke
QR-koder, lang ventetid og kald mat
Hekla
QR-koder, lang ventetid og kald mat
4
Mat & Drikke
Side 1 av 32
Neste
Gå til Vink-forsiden
vink
Redaktør for Vink: Cecilie AskerTilsynsorgan: Medietilsynet
KundeservicePersonvernerklæringCookie-erklæring
Akersgata 55, 0180 OsloTlf. 22 86 30 00vink@aftenposten.no
aftenpostenredaktøransvar

Alt innhold er opphavsrettslig beskyttet. © Aftenposten. Aftenposten arbeider etter Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk. Aftenposten har ikke ansvar for innhold på eksterne nettsider som det lenkes til.

Tips oss