Mat & Drikke
Byliv & Guider
Film & Serier
Topplister
Legg i liste
Den dukker opp på alle menyer. Hva er greia med ostekaken fra Baskerland?
Oslos kokker har fått oppheng i denne desserten.
Publisert: 29.04.2024 | Oppdatert: 29.04.2024
Siran Øzalp Yildirim
Journalist
Kaken har ingen bunn. Her helles ostefyllet rett i en kakeform og stekes hardt i ovnen. Målet er å få en karamellisert, nærmest brent skorpe. Tilberedes den riktig, skal den være nesten rå i midten. Én røre som gir massevis av smaker og teksturer.
Ikke rart folk vil ha ostekake fra Baskerland!
Les videre med abonnement
Allerede abonnent?
Logg inn
Vil du lese mer?
Bli abonnent
Fått med deg disse?
Reise
Her spiser, drikker og bor du godt i Bergen
Mat & drikke
Gå til Vink-forsiden