Mat & Drikke
Byliv & Guider
Film & Serier
Topplister
Legg i liste
200 plasser ble revet vekk på to minutter. Neste uke lager den indiske stjernekokken mat i Oslo.
Nå åpnes det opp for en ekstra bordsetning.
Publisert: 20.09.2023 | Oppdatert: 22.09.2023, 12:58
Henriette Marvik Berg
Journalist
Marte Gundersen
– Det er jo helt absurd at han nå skal stå på mitt kjøkken, sier restauranteier Samir Sharma fra Der pepper'n gror.
Vi møter Sharma på restauranten hans ved Rådhuset. Om en knapp uke skal Gaggan Anand, en av verdens beste kokker, servere indiske retter her.
Les videre med abonnement
Allerede abonnent?
Logg inn
Vil du lese mer?
Bli abonnent
Fått med deg disse?
Nyheter
Han trakk norske kjendiser i hopetall? Netflix-kokken speiler en utvikling.
Byliv & Guider
Der peppern gror (Bogstadveien)
Fløyelsmyk butter chicken og spennende gatemat
4
Indisk
Nyheter
I januar åpner det både kafé, vinbar, sportspub og restaurant på Carl Berner
Nyåpninger
Se flere artikler
Gå til Vink-forsiden