Mat & Drikke
Byliv & Guider
Film & Serier
Topplister
Legg i liste
200 plasser ble revet vekk på to minutter. Neste uke lager den indiske stjernekokken mat i Oslo.
Nå åpnes det opp for en ekstra bordsetning.
Publisert: 20.09.2023 | Oppdatert: 22.09.2023
Henriette Marvik Berg
Journalist
Marte Gundersen
– Det er jo helt absurd at han nå skal stå på mitt kjøkken, sier restauranteier Samir Sharma fra Der pepper'n gror.
Vi møter Sharma på restauranten hans ved Rådhuset. Om en knapp uke skal Gaggan Anand, en av verdens beste kokker, servere indiske retter her.
Les videre med abonnement
Allerede abonnent?
Logg inn
Vil du lese mer?
Bli abonnent
Fått med deg disse?
Nyheter
Noen restauranter «stalker» deg før du kommer på besøk. Slik jobber de.
Aktuelt
Guide
Her spiser vegetarianerne den beste maten: – Kresne kjøttetere vil elske dette.
Mat & drikke
Intervju
Matprofilens Oslo-favoritter: Hit går hun helst på date.
Oslo-folk
Gå til Vink-forsiden