Mat & Drikke
Byliv & Guider
Film & Serier
Topplister
Legg i liste
Hvor dyrt må vinglasset være før servitørene sier fra?
250 kroner? 300? Jøss! Hva gjør du da?
Publisert: 02.06.2024 | Oppdatert: 03.06.2024
Ruben Grøndahl Utaker
Journalist og fotograf
Se for deg dette:
Du er i en bursdagsfeiring på en kul bar i
SoSoPa
.
Les videre med abonnement
Allerede abonnent?
Logg inn
Vil du lese mer?
Bli abonnent
Fått med deg disse?
Uteliv
Vi tok med Aksel Hennie og to Michelin-kokker på byen. Det ble syv kaotiske timer.
Mat & drikke
Vineria Ventidue
Enkle grep hadde gjort maten veldig mye bedre
4
Italiensk
Kebab
Prisen på kebab vekker oppsikt: – Kanskje var det for billig før.
Mat & drikke
Gå til Vink-forsiden