Mat & Drikke
Byliv & Guider
Film & Serier
Topplister
Legg i liste
Hvor dyrt må vinglasset være før servitørene sier fra?
250 kroner? 300? Jøss! Hva gjør du da?
Publisert: 02.06.2024 | Oppdatert: 03.06.2024
Ruben Grøndahl Utaker
Journalist og fotograf
Se for deg dette:
Du er i en bursdagsfeiring på en kul bar i
SoSoPa
.
Les videre med abonnement
Allerede abonnent?
Logg inn
Vil du lese mer?
Bli abonnent
Fått med deg disse?
Uteliv
Vi tok med Aksel Hennie og to Michelin-kokker på byen. Det ble syv kaotiske timer.
Mat & drikke
Etikette
– Man kan lure på hvor manerene er blitt av
Ekspertene tipser
Alex Sushi
Gammel sushi-favoritt trenger et ansiktsløft
4
Japansk
Gå til Vink-forsiden