Mat & Drikke
Byliv & Guider
Film & Serier
Topplister
Legg i liste
Er det uhøflig å sette den tomme vinflasken opp ned?
De lærde strides.
Publisert: 07.10.2025
Sunniva Myklebust Asbjørnsen
Journalist
Er man en tørst gjeng på restaurant, kan en flaske vin gå unna fortere enn man rekker å bestille en ny. Servitøren haster forbi uten at man får kontakt.
Hen kan vel uansett ikke vite at vinflasken som står i isbøtten er tom?
Les videre med abonnement
Allerede abonnent?
Logg inn
Vil du lese mer?
Bli abonnent
Fått med deg disse?
Restaurant
– Dette sparer en travel servitør for masse tid
Mat & drikke
Uteliv
Det verste bartenderne vet: – Det er umenneskeliggjørende.
Fest og uteliv
Mat
Alle vil ha Mont d'Or: – Det har eksplodert.
Mat & drikke
Se flere artikler
Gå til Vink-forsiden