Oppsummeringen er for abonnenter
Les et utdrag
Hrimnir Ramen
Maridalsveien 9A, Mathallen & Vulkan
Her får du
Ramen, laget med tradisjonelle japanske teknikker og en nordisk vri
Hrimnir Ramen er et suppekjøkken med ambisjoner
På kjøkkenet skaper en amerikansk mikrobiolog gastronomiske mirakler med japanske suppetradisjoner og norske råvarer.
31. mars 2019
Sist oppdatert 3. juli 2023, 13:35
Egentlig er den japanske nudelsuppen ramen en latterlig enkel rett, bestående av kraft og nudler, med et kokt egg og litt grønnsaker på toppen. Og eventuelt kjøtt.
Det er viktig å huske på når man tar turen til Fredensborg og besøker Oslos tredje rene ramenrestaurant Hrímnir, som har som ambisjon å skape en ny dimensjon av den tradisjonelle japanske retten. Det gjør de ved å «utforske tradisjonelle kulinariske teknikker fra Norden og Japan – blant annet røyking, preservering, fermentering og grilling», som det står på nettsidene.