Hrimnir Ramen er et suppekjøkken med ambisjoner
Oppsummeringen er for abonnenter
Les et utdrag

Hrimnir Ramen

Maridalsveien 9A, Mathallen & Vulkan

5/6

Her får du

Ramen, laget med tradisjonelle japanske teknikker og en nordisk vri

Hrimnir Ramen er et suppekjøkken med ambisjoner

På kjøkkenet skaper en amerikansk mikrobiolog gastronomiske mirakler med japanske suppetradisjoner og norske råvarer.

Egentlig er den japanske nudelsuppen ramen en latterlig enkel rett, bestående av kraft og nudler, med et kokt egg og litt grønnsaker på toppen. Og eventuelt kjøtt.
Det er viktig å huske på når man tar turen til Fredensborg og besøker Oslos tredje rene ramenrestaurant Hrímnir, som har som ambisjon å skape en ny dimensjon av den tradisjonelle japanske retten. Det gjør de ved å «utforske tradisjonelle kulinariske teknikker fra Norden og Japan – blant annet røyking, preservering, fermentering og grilling», som det står på nettsidene.
Vil du lese mer? Bli abonnent
Gå til Vink-forsiden