icon

Våre vink til helgen

Her er fem bra ting som skjer i Oslo helgen før julaften.

Snø overalt, kuldegrader, snart jul og VM-finale. For en helg dette kan bli! Kom dere ut, bruk Marka, bruk utelivet og smil til bartenderen. Dette nyhetsbrevet tar ferie og er tilbake 6. januar, men vi holder det gående på Vink gjennom julen, med ferske guider, anmeldelser og tips til ting å gjøre. Det er bare å følge med. God jul!
01

Gratis inngang på Nasjonalmuseet

For et privilegium det er å kunne ignorere alt av shopping og julestress til fordel for dette. Til og med helt gratis! Det kaller vi en skikkelig julegave.
Rause åpningstider kjører de også: 10–21 lørdag og søndag. Det blir sikkert mye folk. Mer info her.
02

Et siste julemarked

Hos Mangelsgården og Folk i Storgata kan du gomle deilig bakst og kose deg med rykende varm drikke. Det er også mulig å kjøpe julegaver fra kunstnere, designere, musikere og bruktselgere.
Åpent lørdag 12–18. Mer her.
03

Brasil-Tyskland

Helgens største fotballkamp! Nei da, men sannsynligvis den morsomste. Sommeren 2014 ble hjemmefavoritten Brasil maltraktert av Tyskland i VM-semifinalen.
Du skal hate fotball eller elske Brasil veldig høyt for ikke å få glede at dette. Den historiske kampen vises Ball lørdag klokken 19.
04

En siste dans

Du rekker en fest til før du skal hjem til jul og familieselskapene tar over. Det er mange gode alternativer denne helgen, men skal vi safe, går vi for å høre veteranene. Fredag spiller g-HA & Olanskii (++) på Jaeger. Lørdag tar de samme herrene med seg Vinny Villbass og Coltsfoot til Sunkissed Blå.
05

Søndagsfilm

Vi må innrømme at vi ikke har sett Hélène & Mathieu, men vi trives så godt på Vega at vi tar sjansen på en anbefaling. Når Hélène blir alvorlig syk, reiser hun fra mann og hjem i Bordeaux til fordel for Norge og et håp om å finne fred. Filmen foregår blant annet i Hjørundfjorden i Møre og Romsdal, og Bjørn Floberg har en rolle.
Førpremiere søndag klokken 18.
Forresten! Hver uke forteller vi deg hva som skjer i Oslo i helgen. Vi deler ferske tips til gode spisesteder, kule opplevelser og ting å finne på, i byen og i Marka. Interessert? Meld deg på Vinks nyhetsbrev her.
Gå til Vink-forsiden

Følg Vink på sosiale medier