Søtt, salt og digg. Her får du gode donuts.

Søtt, salt og digg. Her får du gode donuts.

Ostepop-donuts, donut med salt karamellpopcorn eller en klassisk med sjokolade? I denne oversikten får du litt av hvert.

Talor Browne fra Australia var den første som fikk Oslo-folk til å stå i kø for kvalitetsdonuts. Med konseptet hun kalte Fryd arrangerte hun over 25 popups tilbake i 2016 og 2017. Det virker lenge siden nå. Browne, som i dag driver tre avdelinger av Talormade, har fått flere konkurrenter.
Før Fryd var donuts stort sett forbundet med noe man fant hos Dunkin’ Donuts på utenlandsferie, eventuelt de tørre greiene med sjokoladetrekk som lå i bakerihyllen på Kiwi. I 2015 gikk det rykter om at nettopp Dunkin’ Donuts skulle komme til Norge, men det skjedde altså ikke.
Vil du lese mer? Bli abonnent
Gå til Vink-forsiden