Mat & Drikke
Byliv & Guider
Film & Serier
Topplister
Legg i liste
Slik jobbes det i kulissene for å sikre bord på de beste restaurantene
Det finnes et ukjent smutthull når ventelisten er lang.
Publisert: 21.11.2024
Stella Braathen-Reif
Journalist
– Vi har ikke opplevd å måtte si nei til gjester.
Det forteller hotelldirektør Robert Holan ved Tjuvholmen-hotellet The Thief. Concierge-tjenesten deres skal sikre gjesten «det lille ekstra» som de kanskje ikke klarer å få til selv.
Les videre med abonnement
Allerede abonnent?
Logg inn
Vil du lese mer?
Bli abonnent
Fått med deg disse?
Sosiale medier
Matkontoene du ikke visste at du trengte
Mat & drikke
Julebord
– Dropp spriten. Bland øl med brus. Bestem deg for hva du ikke skal snakke om.
Fest og uteliv
Guide
Her får du varme drinker. Perfekt for kalde dager.
Mat & drikke
Gå til Vink-forsiden