Mat & Drikke
Byliv & Guider
Film & Serier
Topplister
Oppsummeringen er for abonnenter
Les et utdrag
Plah
6
$
$
$
Thailandsk
Frogner
Solli plass
Nettside
Kart
Lagre
Årets beste restaurantopplevelse
Det er Michelin-takter over maten hos nyåpnede Plah.
Publisert: 24.09.2022 | Oppdatert: 07.11.2022
Smørbukk
Plah restaurant åpnet dørene i 2004 og har i 18 år servert norske råvarer i kombinasjon med thailandske smaker i Hegdehaugsveien. Nå har kjøkkensjef Terje Ommundsen flyttet spisestedet til det nye luksushotellet Sommerro på Solli Plass.
Les videre med abonnement
Allerede abonnent?
Logg inn
Vil du lese mer?
Bli abonnent
Fått med deg disse?
Bule
De kaller det «crack sauce». Vi skjønner hvorfor!
4
Asiatisk
Vågen
Legendarisk Oslo-kokk gjør det han kan best og lykkes igjen
5
Asiatisk
Fra godt.no
Aktuelt
Gå til Vink-forsiden