Betong-gjengen tar over Kafeteria August

Betong-gjengen tar over Kafeteria August

Allerede førstkommende helg er de nye eierne på plass bak grytene.

Forrige uke meldte Maaemo-sjef Esben Holmboe Bang at han trekker seg ut av flere av sine steder, blant annet populære Kafeteria August i Tullinkvartalet.
Det er nå avklart at gjengen bak restaurant Betong i Bjørvika tar over på Kafeteria August.
– Vi ser virkelig frem til å overta og videreføre den gode jobben Esben har gjort med Kafeteria August, skriver Betongs kjøkkensjef og eier Jonathan Hagen i en pressemelding onsdag.
Fra Kafeteria Augusts åpning i 2022 har de servert varierte små- og deleretter til lunsj og middag og blitt en Oslo-favoritt. Stemningen, menyen og lokalet er inspirert av København.
Jonathan Hagen har satset på ungt personale hos Betong.
Jonathan Hagen har satset på ungt personale hos Betong. Foto: Rodrigo Freitas / Aftenposten
Også på Betong er atmosfæren avslappet og kompis-aktig. Hagen tar med seg partnerne Kai Lyche og Ali Wali, som også er medeiere på Betong.
– Det vil bli nye elementer, men vi ønsker å videreføre den unike stemningen, og bevare følelsen av København, med god hjelp fra Kafeteria Augusts danske kjøkkensjef, Johannes Samsom, skriver Lyche i pressemeldingen onsdag.
Samson har erfaring fra restaurant og vinbar Omar i København. Det siste året har han vært kjøkkensjef på Kafeteria August, som han altså fortsatt skal være.
Sjekk også
Der øst møter vest og skaper søreuropeisk stemning – midt i Oslo sentrum
Gå til Vink-forsiden

Følg Vink på sosiale medier